PROJECTOR EPSON EB-680 PLAN RENOVE:

Necessita renovar els canons de les seves aules interactives? Aprofiti el PLAN RENOVE d'Epson, amb totes les garanties Epson, canviï el seu canó i gaudeixi de 5 anys de garantia.

Epson és el fabricant líder en solucions de projecció per a entorns educatius, business i professionals. Amb l'objectiu d'incentivar el canvi cap a noves solucions de projecció, Espon llança el PLAN RENOVE amb el qual es proposa premiar el canvi de qualsevol dispositiu que projecti cap a una nova solució de projecció Epson.

En el programa entren 5 models de projectors diferents, interactius, de curta distància i d'ultra curta distància. Per si no els coneix, els hi recordem els models: Epson EB-530, Espon EB-680, Epson EB-685Wi, Epson EB-695Wi i Epson EB-710Wi.

Si necessites més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. I si ho necessites, contracte també la instal·lació.

Coneix ja les meravelles dels projectors Epson? A continuació detallem les característiques d'un dels projectors estrelles a les aules de les nostres escoles: l'Epson EB-680S.

Vídeo Projector EPSON EB-680S de tir ultra curt , 3500 lúmens + suport de paret, amb tecnologia 3LCD. Ultra curta distància (0,31:1). Connexió HDMI (x2). Fins a 6.000 hores de llum. El programari de projecció multi-PC permet als professors i alumnes compartir el contingut simultàniament. La funció de moderador permet als professors mantenir sempre el control perquè poden decidir quan ensenyar el contingut als alumnes; resulta ideal per a la interacció en l'ensenyament col·laboratiu o en un entorn de formació.

No deixi passar l'oportunitat i sol·liciti el seu PLAN RENOVE.

 

** Els preus no inclouen l’IVA