L'Escola Seat del barri de la Marina (Barcelona), es va posar en contacte amb la nostra empresa perquè volia implementar un sistema de megafonia amb timbre musical per poder suprimir el timbre convencional i estrident.

Després de revisar l'espai (tant interiorment com exteriorment), es va decidir la instal·lació d'altaveus de tipus bidireccionals per cubrir els passadissos i trompetes exteriors de gran qualitat per poder fer festes o events. Com sempre, vam util·litzar components de la marca Monacor que ens ofereix una bona qualitat/preu.

El client va quedar completament satisfet amb el nou timbre musical.

L'Escola Puig i Gairalt es va posar en contacte amb la nostra empresa perquè volia implementar un sistema de megafonia amb timbre musical per poder suprimir el timbre convencional i estrident.

Després de revisar l'espai (tant interiorment com exteriorment), es va decidir una proposta conservadora per si en un futur volien ampliar el sistema, d'aquesta manera es van decantar per altaveus de tipus bidireccionals per cubrir els passadissos i trompetes exteriors de gran qualitat per poder fer festes o events. Com sempre, vam util·litzar components de la marca Monacor que ens ofereix una bona qualitat/preu.

Després de fer les explicacions necessàries i de realitzar la formació pertinent, el client va quedar content amb la seva inversió. 

Aquesta escola de la provincia de Tarragona va contactar directament amb Promethean perquè volia adquirir un monitor interactiu de 75". En aquest cas la marca, líder al sector Educatiu, es va posar en contacte amb nosaltres  perquè fesin la instal·lació i posada en funcionament del dispositiu.

Cal comentar que en aquest cas, l'escola va demanar un suport especial que pogués pivotar el monitor de forma que es pugui convertir en una taula interactiva perquè així els més petits puguin interactuar molt més fàcilment. Només cal buscar programari o crear-lo perquè sigui operatiu en format horizontal.

Després de fer les explicacions necessàries, el client va quedar content amb la seva inversió.