L'Institut Rafael Casanova va tenir que ampliar les aules degut a la pandèmia de la COVID-19 i per aquesta raó en aquesta nova classe es va decidir per instal·lar un sistema Audiovisual per poder abarcar les necessitas del Centre Escolar.

Aquest sistema està composat per una pissarra vileda de grans dimensions, projector EPSON Wide Screen, conjunt d'altaveus i portàtil HP reacondicionat. D'aquesta manera tenen un sistema de projecció 16:10 amb una gran qualitat i a un baix cost.

Després de realitzar la instal·lació, la satisfacció del client va ser molt positiva.  

 

Aquesta escola de la provincia de Barcelona (Maresme) va contactar amb la nostra empresa perquè volia adquirir un monitor interactiu econòmic i funcional. En aquest cas, vam instal·lar un dispositiu de la marca Newline per poder solucionar les necessitats d'aquesta escola.

Cal comentar que en aquest cas, l'escola no necessitava tenir accès a Google Play ja que volien util·litzar el monitor com si fos una pissarra digital. Es per això que aquest tipus de dispositiu, és ideal per solucionar aquesta demanda tenint en aquest cas un sistema més econòmic i amb qualitat 4k. Igualment, aquest monitor també porta un sistema Android funcional amb un sistema de pissarra vileda molt complert.

Després de fer les explicacions necessàries, el client va quedar content amb la seva inversió. 

L'Escola Seat del barri de la Marina (Barcelona), es va posar en contacte amb la nostra empresa perquè volia implementar un sistema de megafonia amb timbre musical per poder suprimir el timbre convencional i estrident.

Després de revisar l'espai (tant interiorment com exteriorment), es va decidir la instal·lació d'altaveus de tipus bidireccionals per cubrir els passadissos i trompetes exteriors de gran qualitat per poder fer festes o events. Com sempre, vam util·litzar components de la marca Monacor que ens ofereix una bona qualitat/preu.

El client va quedar completament satisfet amb el nou timbre musical.