Aquest Institut de Terrassa va contactar amb nosaltres perquè volien implementar un sistema de sonorització exterior a la pista principal per poder realitzar events (festes, actes públics...) amb una bona qualitat.

Amb aquest nou sistema de caixes sonores amb bona sonoritat i amb un bon equipament de micròfons i amplificadors es va aconseguir complir les expectatives del client. A més, la idea de montar un sistema de rodes per guardar tots els elements (format enrackable), els permet ser molt versàtils a l'hora de recollir el sistema i molt pràctics a l'hora de connectar-ho. Ja que només han d'endollar dos cables a les rosetes que es van deixar preparades a l'hora de realitzar la instal·lació.

El client va quedar molt satisfet amb el sistema adquirit. 

Aquesta escola de Barcelona va contactar amb nosaltres perquè volien implementar un sistema de megafonia exterior per poder posar música a les entrades i sortides dels nens.

Amb aquest sistema de trompetes amb bona sonoritat i un reproductor programable es va aconseguir complir les expectatives del client el qual va quedar molt satisfet. D'aquesta manera es va eliminar el so estrident del timbre convencional per cançons al gust de l'Escola.

Aquesta escola volia adquirir 2 monitors interactius pels més petits del centre per així tenir una eina més innovadora a l'hora d'ensenyar els contiguts als nens. Per aquesta raó es va escollir posar monitors interactius Promethean que són líders a l'àmbit educatiu proporcionat molts de recursos i aplicacions per aquesta etapa.

Com els nens són petits i no medeixen molt, es van instal·lar els monitors a suports de rodes a una alçada idònea perquè aquests puguin manipular el dispositiu sense cap problema. Hem d'explicar que aquests són anti-vandàlics i aguanten molt bé els cops.

D'aquesta manera, l'escola té dos dispositius mòbils (gràcies a les seves rodes pivotants) per poder utilitzar-los a les aules que ho necessitin en cada moment.