AUDIOVISUALS PER L'AUDITORI.

Encara no disposa d'un equip audiovisual pel seu auditori o per la sala polivalent de l'Escola? Si necessita un equipament bàsic amb bones prestacions o simplement actualitzar el seu sistema obsolet, no dubti en demanar la promoció d'aquesta setmana.


EQUIPAMENT DE VÍDEO.

L'equipament del pack inclou una pantalla motoritzada que inclou un comandament a distància i un polsador. També inclou un projector, l'Epson EB-2255U, un equip d'extraordinàries prestacions a un preu de pack immillorable, recordem que aquest projector treballa amb tecnologia 3LCD, això vol dir que no té comparativa possible amb altres tecnologies pel que fa a realitat de color i potència lumínica. Es tracte d'un equip de 5.000Lm ANSI i resolució HD. Inclou també un suport telescòpic per a la seva instal·lació a sostre.

EQUIPAMENT D'ÀUDIO.

La nostra proposta d'àudio és una configuració utilitzada a algunes escoles amb excel·lent resultat. Es tracta de 4 caixes acústiques de 125W, de 8 polsades, la qual cosa el fa ideal per a la reproducció de veu, qüestió que sabem en moltes ocasiones és un repte. Ens trobem a centres on ens diuen que se sent la veu però no s'entén, això ve donat per diferents factors, però un d'ells és la utilització de caixes amb abús de greus i poca fidelitat amb els aguts, amb aquestes caixes això queda resolt. Amb aquesta promoció també s'inclou un amplificador.


**Aquesta promoció no inclou la instal·lació del sistema. Si fos necessari sempre es pot demanar pressupost del muntatge per part dels nostres instal·ladors.