MANTENIMENT DE LES AULES DIGITALS INTERACTIVES DE L'ESCOLA.


És molt habitual trobar-se un munt d'incidències acumulades durant el curs. Malauradament l'escola no troba mai el forat per revisar-ho tot. Aprofitant que les aules es buiden d'alumnes, és el millor moment per deixar les aules a punt pel començament del nou curs escolar. I és per això que per aquestes dates acostumen a oferir als nostres clients serveis de revisió d'aules per tal d'implementar totes les accions preventives que siguin possibles i, a més a més, totes aquelles correctives que no impliquin substitució de material defectuós. Sol·liciti informació del detall d'actuacions que incloem en les nostres revisions. Preu en promoció per un mínim d'aules. Consulti condicions.

A banda del nostre servei de revisió d'aules, recordem a les escoles que disposem de packs anuals de manteniment i packs d'hores.

AULA DIGITAL INTERACTIVA LOW COST 

Aquest mes de setembre, i només fins a final d'existències, proposem a les escoles un pack amb una relació qualitat preu immillorable. El conjunt interactiu està compost per una pissarra digital interactiva Qbrite, un projector de curta distància Hitachi CP CX250, el suport pel canó, una parella d'altaveus autoamplificats,  una caixa de connexions, els cablejats, la instal·lació i la posada en funcionament.

Una opció d'aula digital econòmica, però sense renunciar a la qualitat. El projector que oferim, l'Hitachi CP CX250,  és de tecnologia LCD que ofereix una gran qualitat d'imatge, amb colors brillants i reals, i una potència lumínica estable, tant si projectem en blanc com en color (a diferència dels projectors de tecnologia DLP). La pissarra interactiva Q-brite és una pissarra multitouch (fins a 6 tocs), molt robusta i que permet escriure amb retoladors d'esborrat en sec. 

 

Detall de característiques del projector Hitachi CP CX250:

Es tracta d'un projector de curta distància de tecnologia LCD, pel que la seva realitat de color és sempre viva i fidedigne. La resolució nativa és XGA (1024x768). Contrast 2000:1. Potència lumínica 2500 Lm. Vida útil de la bombeta 3000 h en modalitat standar i 5000 h en modalitat ECO. Disposa d'un altaveu integrat d'1W. La garantia del projector és de 3 anys.