MANTENIMENT DE LES AULES DIGITALS INTERACTIVES DE L'ESCOLA.


És molt habitual trobar-se un munt d'incidències acumulades durant el curs. Malauradament l'escola no troba mai el forat per revisar-ho tot. Aprofitant que les aules es buiden d'alumnes, és el millor moment per deixar les aules a punt pel començament del nou curs escolar. I és per això que per aquestes dates acostumen a oferir als nostres clients serveis de revisió d'aules per tal d'implementar totes les accions preventives que siguin possibles i, a més a més, totes aquelles correctives que no impliquin substitució de material defectuós. Sol·liciti informació del detall d'actuacions que incloem en les nostres revisions. Preu en promoció per un mínim d'aules. Consulti condicions.

A banda del nostre servei de revisió d'aules, recordem a les escoles que disposem de packs anuals de manteniment i packs d'hores.

 

MEGAFONIA PER LES ESCOLES, SISTEMES D'AVISOS AUTOMATITZATS.


És molt freqüent que, de mica en mica, les escoles vagin abandonant el clàssic sistema d'avisos de tota la vida (timbres) per a senyals acústiques més amables i versàtils, com poden ser les cançons populars, nadales, o melodies didàctiques. És una forma positiva de començar el dia i de fer els canvis de classe, per tal que el dia a dia de l'escola sigui més agradable per a tothom. Si la seva escola ja disposa d'un sistema de megafonia, nosaltres els hi podem implementar diferents solucions per gestionar un sistema d'avisos musical.
Disposem de solucions residents, mitjançant una consola dedicada, o bé sistemes a través d'una IP, de tal manera que es pugui gestionar remotament, o també sistemes de software per tal d'aprofitar l'ordinador de consergeria o secretaria.

 

PROJECTOR SMART V30.


Aquest mes de juliol per la compra de l'equipament detallat a la promoció, i la compra addicional del suport de paret SMART, regalem el projector de curta distància Smart V30. Recordem als nostres clients que aquest projector és de tecnologia DLP, té una resolució XGA i una potència lumínica de 2700Lm. El preu de la promoció no inclou instal·lació. Recordem que els lúmens en tecnologia DLP no són equiparables als lúmens de tecnologia 3LCD.

 

SMART BOARD SB480.


El primer equipament ofert, és la ja molt reconeguda pissarra Smart Board SB480. Una pissarra bàsica però molt apreciada pels centres educatius pel seu software intuïtiu i de grans prestacions, el Notebook. Juntament amb el projector Smart V30, podrà disfrutar de classes interactives i atractives per l'alumnat, a baix cost.

 

SMART BOARD SB480 AMB PROJECTOR HITACHI CP-CX250.


Aquesta proposta, té una relació qualitat preu impecable. Doncs en aquest cas, estem oferint un projector amb tecnologia 3LCD i una pissarra Smart Board. Com la resta de packs, en el preu no està inclosa la instal·lació. No deixi escapar l'oportunitat de comprar de forma addicional el suport de paret Smart i gaudir del projector SMART V30 de franc. Ideal per tenir de backup o bé per implementar en alguna sala polivalent.

 

SMART BOARD SB480 AMB PROJECTOR EPSON EB-520.


Aquesta és la proposta més habitual a les escoles catalanes, el projector de curta distància Epson EB-520, tecnologia 3LCD, de 2700Lm i resolució XGA, amb la pissarra Smart Board SB480. Com també a l'oferta anterior, no deixi escapar l'oportunitat de comprar de forma addicional el suport de paret Smart i gaudir del projector SMART V30 de franc. Ideal per tenir de backup o bé per implementar en alguna sala polivalent.