MEGAFONIA

Aquest pack de megafonia consisteix en un amplificador (PA-940), 4 altaveus tipus trompeta (IT-100TW) per intempèrie i un micro de sobretaula (ECM-500) per poder donar avisos de veu. L'amplificador és també mesclador, doncs disposa de 4 entrades que poden ser utilitzades per connectar una senyal de línia o una de micro, i una entrada auxiliar. La potència és de 1x240W. L'entada de mic1 disposa de talkover automàtic, per tal de prioritzar el senyal d'avis de veu sobre qualsevol altre senyal. 

Respecte a les trompetes, es tracte d'altaveus de 2 vies, de línia de 100V per a pavellons. Compleixen la normativa IP66 per intempèrie. Inclou els suports per la instal·lació. El preu del pack no inclou instal·lació. Per poder valorar el cost de la instal·lació caldria una visita al centre per veure l'espai a sonoritzar. El micro ECM-500 és un micro electre, cardoide. Disposa de llum de control pel funcionament del micròfon i un interruptor on/off. Format coll ciste o flexo, i connexió XLR.

                              

 

 

UP & DOWN

Aquest paquet inclou la nostra pissarra Q-brite de 78", el suport mòbil up&down motoritzat i el canó d'ultra curta distància d'Epson, l'EB-570. Aquest conjunt està molt sol·licitat pels centres d'educació especial i acadèmies, doncs es tracte d'una solució versàtil i polivalent que pot ser utilitzada en diferents sales o aules. Aquesta solució la podem configurar amb canons de curta distància per tal d'economitzar una mica més. El preu de la promoció inclou transport fins a l'adreça del client, cablejat necessari, muntatge i posada en funcionament.

SEGURETAT

Aquest paquet ofereix una selecció de sistemes de videovigilància a baix cost.  L'alta definició analògica (AHD) impressiona amb una resolució 720p (HD ready) i una relació preu/rendiment excel·lent. El conjunt inclou un gravador digital AHD per fins a 4 càmeres i disposa d'una memòria pròpia d'1TB (sata). Juntament amb el gravador es subministra un comandament a distància, un software per monotoritzar les visualitzacions (no inclou monitor), i un ratolí. De manera gratuïta es pot descarregar l'app per Android i per iOS, de tal manera que podrà monotoritzar les càmeres des del seu dispositiu mòbil. També es subministra un parell de càmeres que poden ubicar-se tant a l'interior de l'escola com a l'exterior de l'edifici doncs compleixen la normativa IP66. La focal de la càmera és 3,66mm. La resolució és d'1 Mpixel. Disposa de 30 leds IR que s'activen automàticament (rang IR màxim 30 metres). El preu del pack no inclou instal·lació.

 

MONITOR INTERACTIU

Aprofitem aquest mes de maig per recordar als nostres clients que els monitors interactius de Q-brite han baixat de preu. El monitor en oferta consta de 65" amb sistema operatiu Android integrat, i que també treballa amb qualsevol altre sistema operatiu connectat a un ordinador, doncs es tracta d'un monitor interactiu multitàctil.

Aprofiti aquesta oferta per eliminar qualsevol tipus d'ombra a la seva classe. Atregui l'atenció dels alumnes amb imatges molt més impactants i lluminoses. Ideal per a qualsevol tipus d'espais, però especialment per a les aules d'infantil, on la ubicació d'un projector instal·lat a la paret a baixa alçada pot suposar un problema: El monitor tàctil és la solució. Amb 6 punts d'escriptura les classes seran molt més divertides i interessants. Altaveus integrats.

El preu de la promoció no inclou instal·lació. Àrea de visió: 142 x 80 cm.

Aquesta promoció està limitada fins a liquidació del nostre estoc, el preu només serà vigent per les primeres 4 unitats.

 

EQUIPS INFORMÀTICS GERENCIA

Disposem d'ordinadors provinents de rènting d'empresa, ordinadors seminous amb la llicència de Windows corresponent i amb un any de garantia. El preu de la promoció no inclou instal·lació del programari. 

 

AULA DIGITAL INTERACTIVA LOW COST

Continuem amb la campanya exitosa d'aquest mes de maig. Recordem que aquesta oferta és vigent fins a final d'existències. Pack amb una relació qualitat preu immillorable. El conjunt interactiu està compost per una pissarra digital interactiva Qbrite, un projector de curta distància Hitachi CP CX250, el suport pel canó, una parella d'altaveus autoamplificats,  una caixa de connexions, els cablejats, la instal·lació i la posada en funcionament. 

Una opció d'aula digital econòmica, però sense renunciar a la qualitat. El projector que oferim, l'Hitachi CP CX250,  és de tecnologia LCD que ofereix una gran qualitat d'imatge, amb colors brillants i reals, i una potència lumínica estable, tant si projectem en blanc com en color (a diferència dels projectors de tecnologia DLP). La pissarra interactiva Q-brite és una pissarra multitouch (fins a 6 tocs), molt robusta i que permet escriure amb retoladors d'esborrat en sec. 

VIDEOCONFERÈNCIA COL·LABORATIVA

Videocàmera HD amb àudio sense fils. La nova Aver CC30 és la primera videocàmera de conferència d'alta qualitat dissenyada per ajudar als centres a millorar la formació dels alumnes. Els professors poden estalviar temps i esforç amb la fàcil instal·lació d'aquesta càmera de videoconferència CC30 que es posa en funcionament en un únic pas, gràcies al sistema Plug and Play 100%.

OFERTA ESPECIAL SMART BOARD

Ara i fins a final d'existències, amb la compra d'una pissarra digital interactiva Smart Board SB480 i un suport de paret, regalem als centres educatius un projector Smart Board de curta distància, el canó V30 de tecnologia DLP, amb una potència de 3000 Lm en blanc, i una resolució de 1024x768. UNITATS LIMITADES.