MONITOR INTERACTIU PROMETHEAN:


Interactivitat sòlida.


A la possibilitat d'utilitzar 15 punts d'entrada tàctil, els professors i els alumnes poden col·laborar fàcilment. La seva tecnologia d'avantguarda permet als usuaris recolzar la mà en el panell i escriure amb confiança sense fer marques no desitjades.

Duplicació de dispositius.


La duplicació controlada de diversos dispositius d'ActivPanel Nickel permet als professors moure's lliurement i ensenyar des de qualsevol lloc de l'aula. Durant les classes, els professors poden interactuar amb pantalles compartides directament des del panell, la qual cosa augmenta la participació i col·laboració dels estudiants. 

 

Àudio potent.


Els estudiants que escolten millor aprenen millor. Els dos altaveus frontals d'ActivPanel Nickel proporcionen una experiència de so intensa i nítida.

Facilitat de connexió de dispositius.
Els professors poden accedir fàcilment als ports HDMI i USB frontals.

 

Connexió tot en un.


L'ActivPanel Nickel compta amb la velocitat, seguretat i fiabilitat del sistema operatiu Android 8 integrat, amb fàcil accés a l'emmagatzematge en comptes de Google Drive i OneDrive. 

Programari eficaç per a impartir lliçons.


Imparteixi lliçons interactives mitjançant les guardonades solucions de programari educatiu de Promethean que prefereixi. Tant ClassFlow® com ActivInspire® vénen inclosos i no és necessària una subscripció anual.

L'aplicació Taquilla és el lloc on s'accedeix a totes les aplicacions, eines i arxius preferits dels professors i ofereix l'experiència de navegació més intuïtiva de Promethean fins avui.

Noves maneres de motivar.


ActivPanel Nickel ve amb diverses eines d'ensenyament preinstal·lades, totes disponibles amb només prémer un botó. Col·labori amb els estudiants mitjançant l'aplicació intuïtiva Whiteboard. Capturi ràpidament contingut de la pantalla, retalli-ho i obri-ho en l'aplicació Whiteboard per a continuar treballant en ell. Realitzi comentaris sobre el contingut de qualsevol pantalla i animi les classes amb les aplicacions Roda giratòria i Temporitzador.

 
Dissenyat pensant en el suport de la TI i la seguretat.


El sistema operatiu Android™ 8 incorporat ofereix nous nivells de velocitat, seguretat i fiabilitat.
Actualitzacions sense fils millorades que optimitzen les actualitzacions de programari i microprogramari.
Configuri ActivPanel Nickel per a adaptar-ho a la infraestructura de xarxa individual de la seva escola i estratègia ICT. Els diferents perfils individuals permeten guardar de manera segura les dades, arxius, i contrasenyes de cada professor.

Una experiència d'escriptura natural.


L'exclusiva tecnologia d'escriptura Vellum™ de Promethean ofereix l'experiència d'escriptura més natural del sector. La tecnologia Vellum, sense els falsos traços i molestos retards en l'escriptura, crea una experiència fluida, similar a la d'escriure sobre el paper, precisa, exacta i instintiva. A més, ActivPanel Nickel detecta automàticament les diferències entre les accions amb el llapis i el dit, perquè els professors i els estudiants puguin col·laborar fàcilment.