CHROMEBOOKS SAMSUNG + ARMARI:

 

Aquesta setmana volem ofertar l'armari Bàsic, l'armari de càrrega per a 12 dispositius, amb 10 Chromebook 4+ de Samsung. La manera neta, ràpida i segura de disposar de tots els dispositius carregats i endreçats.

 

Armari bàsic 12

La seva estructura metàl·lica i les seves portes metàl·liques amb clau, impedeixen un fàcil accés als portàtils situats en el seu interior, permetent evitar robatoris i pèrdues d'equips.

La seva estructura metàl·lica permet obtenir un equip amb un pes contingut i molt inferior al que ofereixen altres solucions en el mercat.

La seva senzilla estructura i distribució permet un bon aprofitament de l'espai disponible.

Les preses existents poden ser habilitades a voluntat i disposa d'un magnetotèrmic per a garantir la seguretat de càrrega.

El sistema de ventilació per convenció d'aire amb abundants ranures de ventilació en la part superior, posterior inferior i entre cada safata garanteixen una correcta ventilació de la calor dels equips.

 

Chromebook 4 +

Treballi de forma més senzilla i eficient.

Pantalla més gran, visualització més clara.

Una pantalla de 15,6", més gran que la majoria de chromebooks, redueix la tensió en la vista, la qual cosa augmenta la comoditat en l'execució de totes les seves tasques. La pantalla Full HD del Chromebook 4+ li permet perdre's en les seves aplicacions i continguts preferits de manera més immersiva. Els seus marcs més prims complementen el seu modern disseny.

Disseny sòlid.

La seva carcassa més prima i lleugera el fa fàcil d'agafar i la seva construcció robusta implica que pot utilitzar-lo en qualsevol lloc: a l'aula, a casa o al centre educatiu. Metall de primera qualitat en la part superior. Protecció al desgast i a l'ús garantida gràcies a la seva carcassa de metall.


Durabilitat excepcional.


Samsung Chromebook 4+ és robust i resistent als cops. S'ha provat utilitzant vuit dels exàmens equivalents estàndard Mil-STD-810G. També ha superat una prova de durabilitat per separat, en la qual es va deixar caure sobre una placa d'acer des d'una altura de 50 cm. Un dispositiu dur de pelar!

Resultats basats ​​en proves internes de Samsung. No s'aplica cap garantia addicional.

*Les proves Mil-STD-810G inclouen: caiguda de trànsit, vibració, alta temperatura, cops de temperatura, congelació, pols, humitat, baixa pressió. * Els resultats de la prova de caiguda en trànsit es basen en Mil-STD-810G 516.6, 122 cm / 26 vegades dins de l'empaquetatge original del producte .

Sense caragols.

No veurà cap caragol en la part posterior del Chromebook 4+ de Samsung. Totes les seves cares són llises, la qual cosa li dóna un look més modern i elegant.

Velocitat i eficiència.

Gaudeixi de Gigabit Wi-Fi en qualsevol lloc del centre! El suport de maquinari sense fil Intel per a Gigabit Wi-Fi li permet navegar per Internet, treballar i veure vídeos, molt més ràpid. El Wi-Fi Gigabit d'alta velocitat fa que treballar i estudiar en el seu Chromebook sigui més eficient que mai.

Samsung Chromebook 4+ per Educació.

Connectivitat fàcil i ràpida.

Samsung Chromebook 4+ està equipat amb ports tipus USB-C. La seva construcció compacta i d'alta compatibilitat facilita la connexió a una àmplia varietat de dispositius. Amb ports en els costats esquerre i dret, pot carregar el seu dispositiu i treballar amb maquinari extern al mateix temps.


Touchpad ampli.

El Samsung Chromebook 4+ compta amb un panell tàctil de 5.7 polzades per a un control més precís. En tenir un panell tàctil més ample li permet realitzar moviments de ratolí més llargs i ininterromputs i així millorar la usabilitat.


Tecles ergonòmiques.

Trobi comoditat i precisió en escriure amb el teclat del Samsung Chromebook 4+. Les seves tecles corbes de disseny ergonòmic li permeten escriure còmodament durant molt més temps.

 

Faci més coses només amb la seva veu.

Assistent de Google. L'Assistent de Google li permet treballar de forma més intel·ligent i ràpida. Utilitzi comandos de veu per a enviar correus, reproduir música, buscar informació i controlar dispositius domèstics intel·ligents. Faci més coses, més ràpid i gaudeixi del seu temps lliure amb el Samsung Chromebook 4+ i l'Assistent de Google, Google Assistant.


Característiques:

Sistema operatiu Chrome OS. Processador / Chipset. Intel® Celeron® Processador N4000 (1.10 GHz up to 2.60 GHz 4 MB L2 Cache). RAM 6Gb. Mida del monitor: 15,6"