EQUIPS DE MEGAFONIA PER SORTIDES I EXCURSIONS

Aquest mes d'abril, proposem tres alternatives per les sortides i excursions que poden ser d'interès per a les escoles:

JTS WA-35

Amplificador FM MP3 portàtil amb micròfon sense fils. Disposa d'un sistema d'amplificació classe D ultralleuger i compacte, amb un pes total de 1,75Kg. Té una potència de 25W quan funciona amb bateria (bat-LiPo rec. 14,8V integrada) i 35 W amb alimentador. Reproducció MP3 mitjançant USB i ranura de targetes SD.

 

La radio FM disposa de 20 estacions preajustades. Ajust de so. Possibilitat de connexió per a micròfons amb cable. Sistema d'alarma amb 2 tons i zumbido. Llum LED amb il·luminació contínua. Senyal lluminosa SOS automàtica i llum intermitent. Indicació d'estat de càrrega. Protecció contra descàrrega profunda. Possibilitat de posar-hi un trípode (tub 9 mm - 3/8" ). Inclou bossa de transport i corretja per poder penjar.

TXA-110

Sistema amplificat portàtil amb selector receptor multifreqüència regulable integrat, tecnologia PLL UHF. Per a aplicacions mòbils com a sortides i excursions de petits grups. Carcassa de plàstic robusta de grandària compacta amb bossa i corretja. Funcionament mitjançant bateria recarregable plomo gel 12V/2,7 Ah (temps de funcionament fins a 3 hores o bé de forma indefinida mitjançant l'alimentador que inclou. Càrrega automàtica de la bateria recarregable.

Disposa d'un canal de micròfon sense fil amb 16 freqüències UHF seleccionables (863,050-864,925 MHz), control de volum, 1 entrada de micròfon mitjançant jack de 6,3, 1 entrada de línia mitjançant jack 3,5 mmm controls comuns de volum i so. 1 sortida mix mitjançant jack de 3,5 mm. Possibilitat de posar-hi un trípode (tub 9 mm - 3/8").  Inclou un micròfon de mà sense fils. 

PAS-250D

Sistema amplificat portàtil, per a manifestacions, sortides i excursions escolars. Gràcies a la seva motxilla el sistema permet una gran mobilitat amb gran comoditat. Disposa de dos altaveus de pavelló per a una reproducció potent. Amplificador digital. Receptor sense fils integrat. Bateria de plom gel recarregable integrada 12V /7,2 Ah (temps de funcionament fins  a 10 hores).

Càrrega de bateria recarregable automàtica integrada. Presa de càrrega per a l'alimentador inclòs. 1 entrada mitjançant presa combinada micro (XLR/línia (6,3 mm), control de guany, control de so sortida mic (RCA). Veu regulable per funció. Funció limitador. Motxilla de nylon amb butxaques i compartiment per a bateria recarregable opcional de recanvi.

 

NOVA PISSARRA DIGITAL INTERACTIVA GALNEO.

La nova pissarra digital interactiva Galneo, és la primera pissarra digital Plug and Play. No necessitarà cap driver, només connectar el port USB de la pissarra a l'ordinador del mestre i començar a treballar. És multitouch, fins a 6 tocs, i la seva superfície és vileda, és a dir, s'hi pot escriure amb un retolador d'esborrat en sec. Una altra característica que la fa especial és la seva grandària de 80 polzades de la superfície. Veritablement es tracta d'una pissarra excepcional. 

                                                   

Aquest mes d'abril, oferim aquesta pissarra amb el canó de curta distància Epson EB-520, el suport del projector, la parella d'altaveus autoamplificats, la caixa de connexions amb el cablejat audiovisual i la instal·lació.