EQUIPS REACONDICIONATS HP.

Volem tornar a posar en valor els equips informàtics de HP, equips provinents de rèntings tecnològics, i que representen una gran oportunitat per a les escoles. Es tracte de dispositius que generalment han tingut un ús petit i un cop extingit el període d'ús, passen un control exhaustiu en els tallers de HP, on es certifiquen i tornen al mercat amb garantia HP. En el cas dels portàtils s'ofereixen amb garantia d'un any, i en el cas dels PC amb 2 anys de garantia. És per això que aquests dispositius tenen una relació qualitat preu immillorable. Hem de recordar que els equips s'entreguen amb Windows 10 PRO, una llicència original i totalment nova, propietat del centre educatiu.

A continuació passem a detallar característiques principals dels equips ofertats a la promoció:

HP ELITEBOOK 840
4GB RAM DDR3SSD
180GB Hd Pantalla 14" Llicència Original Win 10 Pro. 64bits USB 3.0 DisplayPort + VGA
1 any de garantia

PRODESK 600
HP PRODESK 600
G1 DUAL CORE G3220
4GB RAM DDR3
250GB Hd USB3.0 + DISPLAYPORT + VGA Llicència Original Win 10 Pro. 64bits
2 anys garantia

HP 6300 PRO
HP 6300 PRO
INTEL CORE I3-2120
4GB RAM DDR3
500GB Hd Llicència Original Win 10 Pro. 64bits
2 anys garantia

HP 6200 PRO
HP 6200 PRO
INTEL CORE I5-2400
4GB RAM DDR3
250GB Hd
Llicència Original Win 10 Pro. 64bits
2 anys garantia

** OFERTA VÀLIDA NOMÉS PER A CENTRES EDUCATIUS

Tots aquests equips estan dissenyats per a cobrir les necessitats IT en petites i mitjanes corporacions, administracions públiques, col•legis i instituts, etc. Els ordinadors recondicionats HP ofereixen una solució ideal a baix cost per a dur a terme amb èxit les tasques de gestió diàries del seu centre.

Programari inclòs: S'inclou nova Llicència Original Windows 10 Professional 64bits. També s'inclou una imatge de fàbrica del sistema operatiu que pot ser recuperada per l'usuari en qualsevol moment mitjançant la utilitat de recuperació inclosa.

Adquireixi el seu ordinador HP amb programari Legal per Microsoft a través del seu programa Microsoft Registered Refurbisher per a instal•lar noves llicències de Windows 10 Professional 64bits en ordinadors recondicionats.


Està àmpliament reconegut que la reutilització és millor que el reciclatge. Educa Solucions treballa amb aquesta premissa, oferim els ordinadors de segona mà perquè puguin ser utilitzats durant un període molt més llarg de temps, reduint el cost energètic i els recursos de fabricació. Estenem la vida útil dels portàtils d'ocasió perquè altres usuaris puguin adquirir a costos reduïts ordinadors econòmics de qualitat garantida alhora que ajudem i contribuïm en la disminució de residus que danyen el Medi Ambient.


** Els preus no inclouen l’IVA