TABLETS SAMSUNG I ARMARI.

Continuem equipant a les escoles amb les exitoses tablets de Samsung Tab A 2019 (10.1", 32GB, Wi-Fi). La nova promoció és una combinació que es complementa meravellosament: l'armari Rack12 més 10 tablets Samsung amb la seva càmera principal de 8Mp, pantalla 10,1”, processador Octa-Core 1.8Ghz i 1.6Ghz, 2GB memòria RAM, 32 Gb de capacitat i bluetooth v5.0. Fins a 13 hores d’autonomia en wifi o reproducció de vídeo.

 

L'armari, encara que amb aquesta promoció subministrem 10 tauletes Samsung, té capacitat per a 12 tauletes. Si ho desitja, sol·licita pressupost per dues tablets addicionals per completar l'armari. La promoció és sense rodes, però si ho necessita, hi ha possibilitat d'implementar unes rodes a l'armari. També és interessant saber que aquest format d'armari permet apilar-se un sobre l'altre, de tal manera que es pot configurar un petit armari i posteriorment créixer en alçada per tal de no ocupar tant espai a l'aula, aconseguint una opció molt pràctica per a la mobilitat entre aules.

 

RENTING TECNOLÒGIC.
Aquesta promoció inclou la possibilitat d'adquirir aquest equipament amb 48 quotes, amb un format financer tipus rènting. Aquesta valoració està subjecte a modificació segons fluctuació i polítiques comercials de l'entitat financera

 ** Els preus no inclouen l’IVA