KITS MONITORS PROMETHEAN.

Aquest mes tornem amb el nou monitor interactiu de Promethean, l'ActivPanel Nickel de 65", ja disponible per totes les escoles. El nou panell interactiu arriba amb un preu competitiu, ja pot disposar del monitor interactiu líder del mercat a un preu assequible. A diferència del seu germà gran iSeries, aquest panell porta l'Android integrat, encara que permet implementar un sistema Android en format OPS i disposar de tot l'univers de Google Play. Destaquem que aquesta nova gamma també es pot complementar amb un Chromebox.

 

A banda del monitor amb el suport de paret inclòs, oferim la possibilitat d'obtenir l'ActivPanel amb un suport amb rodes senzill o un suport amb rodes motoritzat, aquest sistema permet donar un ús polivalent per a les aules de l'escola, a banda de graduar l'alçada de treball en el cas del sistema motoritzat.


També us proposem el monitor juntament amb el dispositiu OPS per tal de poder gaudir de l'univers Google Play, i així aprofitar l'inesgotable ventall d'App que circulen per la xarxa.
Nosaltres el vàrem conèixer al Promethean Day, el vàrem testejar i ens van agradar molt les seves millores.

 ** Els preus no inclouen l’IVA