IPROJECTION EPSON.

Volem abans de tot felicitar aquest any 2019 a tots els Centres Educatius de Catalunya. Desitgem que aquest any nou sigui per tots millor que l'any que acabem de deixar enrere.


Entre totes les eines i solucions interactives hi ha una poc coneguda i que implementa una millora qualitativa a la gestió de l'aula, estem parlant del software iProjection, un software que no té un cost addicional, i que podem disposar d'ell amb modo d'App per a dispositius Android, iOs o Chromebook.

 

Aquest mes de gener, hem volgut incloure als dos projectors de la promoció el PEN Wireless, que genera una LAN des del seu projector i permet generar un sistema col·laboratiu a l'aula. En el cas de treballar directament amb un PC, el resultat és un mirroring sense necessitat de cables.


Epson iProjection és una aplicació intuïtiva per a iPad, iPhone i iPod touch que permet fer projeccions estiguis on estiguis.


Amb ella, podràs projectar fàcilment i de forma sense cables imatges i arxius guardats en els teus dispositius iOS mitjançant un projector Epson amb connectivitat de xarxa.