PACK UP & DOWN PROMETHEAN.

Hi ha dues problemàtiques a l'hora d'ubicar un monitor interactiu, la primera és l'alçada del monitor, doncs moltes vegades s'acostuma a ubicar en una sala d'ús polivalent, o bé en una aula especialitzada on acudeixen alumnes de molts nivells. Això vol dir que l'ús del monitor interactiu està destinat a nens d'edats diverses. L'altra gran problemàtica que ens trobem en algunes escoles és el pladur o parets poc robustes. Els monitors interactius són dispositius grans i pesats, i tal cosa fa impossible instal·lar-los sobre aquestes superfícies, a no ser que hagin estat reforçades amb anterioritat

 

El sistema Up and Down, és a dir els suports motoritzats, permeten apujar i abaixar el monitor interactiu Promethean i-Series de manera fàcil i senzilla, a demanda de cada moment i alçada de l'alumne. Això resulta molt interessant per a diferenciar dues circumstàncies de treball totalment diferents. En primer cas seria quan treballem en modalitat projecció, en la qual és necessari aixecar el monitor al màxim perquè els caps no tapin la "projecció", per exemple en el moment d'ensenyar un vídeo o una presentació. El segon cas seria quan treballem en modalitat pissarra i l'alumne o el mestre han d'arribar amb comoditat a qualsevol espai de la superfície. Amb el sistema Up and Down, això queda solucionat.

L'altre avantatge és l'anclatge del suport motoritzat. Aquest suport permet aguantar el pes principal del monitor en el terra, ja que es tracta d'un format torre.

El conjunt promocional d'aquesta setmana inclou el monitor interactiu Promethean i-Series amb Android integrat, el suport Up and Down, el transport, el cablejat, la instal·lació i les proves de funcionament. No inclou el desplaçament dels tècnics. El preu és vàlid fins a finals de mes o canvi de política de preus del fabricant.

Amb l'adquisició d'aquest pack interactiu Promethean, hi ha l'opció d'adquirir una unitat del nou taller Bioo Ed, amb un 50% de descompte, amb el qual l'alumne podrà conèixer, mitjançant l'experiència, que és possible entendre el món d'una manera sostenible i responsable. Aquest taller permet experimentar com es pot obtenir electricitat a partir d'un bacteri viu que es planta sota terra.

INFORMÀTICA A L'AULA AMB HP I CHROMEBOOK.

Comença el curs! Comencen les classes! I no volem deixar de proposar dues de les nostres propostes estrella en dispositius informàtics, els ordinadors reacondicionats amb garantia HP de 2 anys, i els nostres dipositius Chromebook de CTL que permenten arrencar el portàtil en segons.

Característiques tècniques de l'ordinador HP Desktop 6300

Ordinador HP 6300 PRO i3-3220. 4Gb de RAM DDR3. 500 Gb de disc dur. DVD. Llicència
Windows 10 Professional 64bits per Educació. Wifi opcional. 2 anys de garantia. No inclou
monitor, teclat ni ratolí.

Dimensions (Ample x Profunditat x Altura) 33.8 cm x 37.9 cm x 10 cm. Pes 8,51 kg.

Ports: USB 3.0, 6 USB 2.0, 1 port seriï (opcional), 1 teclat PS/2, 1 ratolí PS/24, 1 VGA, 1 DisplayPort, 1 port de sèrie, 1 entrada d'àudio, 1 sortida d'àudio, 1 RJ-45, 1 auriculars, 1 micròfon.

Aquests ordinadors són provinents de rènting, però l'escola els rebrà com si fossin nous. La llicència de Windows 10 PRO és original i nova, propietat del centre educatiu que l'adquireix. Aquests ordinadors tenen molt bona acceptació per part dels centres educatius que els han adquirit. Si necessita reforçar la informàtica del centre, no dubti en provar-los. Segur que en quedarà satisfet!

També disponible en Dual Core, i5 i i7. Possibilitat d'ampliar també la RAM.

 

 

Característiques tècniques del NOU dispositiu tàctil Google Chromebook de CTL.

El CTL Chromebook NL7T està pensat especialment per a l'entorn educatiu. Està dissenyat amb un material antilliscant que facilita el transport i amb cantonades reforçades P41. El dispositiu ha estat provat en caigudes de fins a 70 cm d'altura. El CTL Chromebook NL7T pesa 1,2 kg i inclou una nansa de transport retràctil que ajuda als estudiants a transportar-ho de manera fàcil i segura de classe en classe.