PROMOCIÓ ESCOLA ESCULL.

Aquest mes de juny oferim els packs interactius amb l'opció d'escollir un producte addicional amb descomptes espectaculars, i en el cas del semàfor "antisoroll", totalment gratuït.

Destaquem com a gran oportunitat l'equipament reacondicionat d'ordinadors HP amb dos anys de garantia en hardware. Equips que agraden i que les escoles acaba'n repetint, ja que es gaudeix d'un equip informàtic amb màximes garanties i un preu immillorable. Amb el preu publicat entreguem dues unitats. La promoció ESCULL és vàlida fins a final d'existències i per a les comandes de 2 aules. 

En aquest cas els productes vinculats a la promoció són: el monitor interactiu Promethean de 65" i-Series, que inclou un sistema Andoid amb OPS i l'accés al món Google Play, o el monitor interactiu NewLine FB de 65" també amb un Android bàsic integrat en el mateix monitor, i si es desitja, es pot implementar un sistema Android lliure per accedir al contingut Google Play. Els altres dos packs interactius vinculats a la promoció ESCULL, són la pissarra digital interactiva Promethean amb el projector Epson EB-530, suport de paret, altaveus i caixa de connexions, i per últim, el canó interactiu d'Epson igualment amb la seva respectiva parella d'altaveus, caixa de connexions i amb pissarra vileda de 2 metres.

Portàtil per alumnes Cleverbook Plus.

La seva gran pantalla de 14 polzades et permetrà treballar o gaudir dels continguts multimèdia sense necessitat de connectar-lo a una pantalla externa, encara que podràs fer-ho gràcies a la seva sortida HDMI. Té una bateria suficient per funcionar durant més de
8 hores a màxim rendiment, la qual cosa et deixarà temps suficient per realitzar totes les tasques que li exigeixis. Podràs expandir el seu emmagatzematge mitjançant targetes Micro SD de fins a 64 GB, per guardar tots els teus arxius i elements multimèdia o ben instal·lant fàcilment un disc dur addicional ( NO INCLÒS), mitjançant una finestra en la part posterior accessible per l'usuari, port SATA 2.5.

A més, els seus 1,36 Kg de pes no et suposaran esforç per poder desplaçar-te amb ell a qualsevol lloc. Gràcies al seu teclat complet, podràs utilitzar-ho per a totes les teves aplicacions favorites, com redactar correus electrònics o utilitzar fulls de càlcul i presentacions.

El seu sistema operatiu Windows 10 està pensat per treure el millor rendiment del seu processador Intel®. Utilitza'l per treballar o per jugar, tu decideixes! Gaudeix de la seva potent i ràpida connexió gràcies a la seva Intel® WiFi Wireless-AC 3165 de doble banda o bé quan ho necessitis, connecta el teu equip a la xarxa a través de cable Ethernet (no inclòs).

Semàfor.

Una forma atractiva i creativa per controlar els nivells de soroll a l'aula. Triï un nivell de soroll acceptable i un missatge visual i audible opcional informarà als seus alumnes quan han d'abaixar la veu.

Altaveu Combo 12.

Reproductor MP3 via USB i SD CARD, connectivitat Bluetooth per a dispositius portàtils, ràdio FM amb presintonies automàtiques, funcionament a xarxa o amb bateria interna, connexió de 12 V DC per bateria externa, indicador de càrrega, bateria baixa i càrrega completa, nansa superior i lateral, trolley amb rodes i nansa extensible per transport, vas per trípode. Inclou dos micros sense fil i un comandament a distància.

Dos ordinadors HP.

Oferta vàlida només per a centres educatius. Equip reacondicionat HP 8200 Elite, Intel Core i3-2100, 4Gb RAM DDR3, 250GB HD. Llicència Original Windows 10 Pro. 64 bits per Educació. 2 anys de garantia.