MONITOR INTERACTIU GALNEO 86".

Si la seva escola necessita un monitor de gran format, més gran que una pissarra digital interactiva convencional de 77", aquesta és la seva gran oportunitat: un monitor interactiu de 86" a preu immillorable.

Nou Monitor interactiu Galneo IFP 86+ Serie R, ara li oferim la màxima grandària al millor preu. Si, necessita un monitor interactiu amb una millor relació mida preu, aquesta és la seva oportunitat.

Galneo ofereix un monitor en 4K (3840x2160), amb 350 cd de llum, i una mida excepcional d'àrea de pantalla de 1913mm x 1080mm. El monitor incorpora un sistema de sonorització, integrat en format barra de 15Wx2. Permet treballar amb sistemes operatius; Windows, Mac, Linux i Android. El monitor, de sèrie, porta integrat un Android amb el seu particular Galneo Store, que conté App aptes per infantil, primària i secundària. Això permet treballar sense necessitat de PC.

El monitor multitouch, permet 10 punts de contacte. Disposa d'una superfície reforçada que suporta cops i resisteix el nivell 7 de l'escala de Mohs. Inclou també Wifi. Format VESA de 800x400, 75 Kg de pes i garantia de 2 anys. Aquest preu és un preu en promoció només vigent fins al 30 de maig. Després d'aquesta data, es podrà adquirir el producte al preu habitual. No ho dubti, faci ara la seva reserva! Les entregues es faran a partir de la segona quinzena de juliol.

REPRODUCCIÓ DE MISSATGES PER MEGAFONIA. 

Si la seva escola ja disposa d'un sistema de Megafonia bàsic, ara pot implementar un sistema de reproducció de missatges per substituir l'estrident so del timbre per música personalitzada. Programi d'aquesta manera, música per l'entrada i sortida dels alumnes i els canvis de classe. La promoció inclou el harward necessari per gestionar-ho tot, el connexionat a l'amplificador del centre educatiu i la programació horària que indiqui l'escola. També inclou una formació perquè el centre sigui autosuficient i pugui modificar la música i la franja horària de reproducció.


El sistema, un cop programat és autònom i no requereix ordinador. A l'hora de programar-se, pot accedir al sistema de reproducció de missatges des de qualsevol ordinador que estigui connectat a la mateixa xarxa que l'equip.