MONITOR INTERACTIU PROMETHEAN 75".

El monitor ActivPanel i-series és el nou panell digital interactiu multitouch de Promethean de 75", un monitor d'alta qualitat a un preu assumible per a totes les butxaques.

Un dels grans avantatges dels monitors interactius és el calibratge, amb els monitors interactius el professor podrà oblidar-se del calibratge, aquest es farà de manera automàtica. Com que no necessita un projector de curta distància, com succeïa amb les pissarres digitals interactives, l'escola podrà oblidar-se de les ombres molestes, dels recanvis de bombetes, filtres o dels escalfaments. La vida útil del monitor interactiu de Promethean és de 30.000 hores. La interactivitat no requereix necessàriament d'un llapis, aquest dispositiu pot utilitzar-se tant de manera tàctil com amb el llapis inclòs. I podrà fer-ho fins a 10 tocs. La qualitat de la imatge és HD, la qual cosa millora la resolució del promitg dels projectors que acostuma a ser XGA, per la qual cosa suposa un increment qualitatiu notable.

El monitor interactiu ActivPanel de Promethean, inclou dos altaveus de 15W integrats en el mateix monitor. És veritablement un so net, suficient per a les dimensions d'una aula convencional. El disseny de barra horitzontal permet potenciar més l'efecte envoltant del so.

A més, la promoció inclou un dispositiu Android incorporat compatible amb Google Play amb el qual es podrà treballar amb totes les APP’s que hi ha en aquest repositori. D’aquesta manera els nens utilitzaran aplicacions divertides i educatives que fomentaran l’aprenentatge.

La promoció inclou:
• Monitor Interactiu Promethean I-Series de 75”.
• Dispositiu Android compatible amb Google Play.
• Suport de paret.
• No està inclós l’IVA, ni el transport ni la instal·lació.