KIT INTERACTIU ECONÒMIC.

Aquesta és la combinació interactiva en tecnologia DLP que l'hi quadrarà en el seu pressupost. El kit econòmic consta de la famosa pissarra digital interactiva de Qbrite de 6 tocs, també inclou el canó de curta distància Optoma X305ST, un suport de paret per aquest canó i una parella d'altaveus autoamplificats. Aquest kit econòmic no inclou servei d'instal·lació audiovisual. En tot cas, si l'escola ho desitja, els hi podriem valorar el kit econòmic amb instal·lació.  

 

Pissarra digital interactiva QBrite.

Recordar que aquesta pissarra és un dispositiu que permet l'escriptura amb retoladors veleda, que funciona amb tecnologia IR, i que permet fins a 6 tocs alhora. Es tracta d'una pissarra de 77" en format 4:3, encara que aquest fabricant també dispossa de format 16:10. 

Caracteristiques del Optoma X305ST.

Optoma X305ST DLP permet projecció 3D, resolució nativa XGA, imatge de 60". Imatges brillants, colors vius, 3000 lúmenes ANSI. Fins a 10.000 hores de vida de la bombeta i 70% d'estalvi d'energia. Imatges sense ombres en pissarres interactives. Entrades VGA i HDMI,  

 

MEGAFONIA PER SORTIDES.

És de tots conegut la dificultat per a comunicar amb els alumnes a les sortides escolars. La comunicació és vital no només per reforçar les visites culturals, també ho és per agrupar als alumnes i evitar la seva dispersió. Amb els sistemes de megafonia WAS-5 i el WAS-3, podrem fer-ho còmodament sense haver de cridar i sense la incomoditat que resulta carregar amb sistemes de megafonia amb rodes o de gran pes. Aquest sistema, encara que està dissenyat per a sortides escolars, i altre tipus d'activitats col·lectives, es pot fer servir també dins l'aula o bé a l'hora d'esbarjo.

Òbviament el sistema de megafonia portàtil WAS-3 i WAS és un dispositiu pensat per acompanyar al mestre amb un nombre d'alumnes limitat (30-40 alumnes). Si el que es desitja és un equip capaç de reproduir la veu i la música a audiències més nombroses, existeixen dispositius, com  el Combo 12, que podran donar cobertura a aquest altre tipus d'activitats escolars. 

 

Inclou un micròfon de cap electret amb gran sensibilitat, amb borsa de cinturó ajustable, amplificador de 7 W en el cas del WAP-5 i 5W en el cas del WAP-3, els dos models amb control de volum. Incorporen entrada de línia addicional (jack 3,5 mm) per a fonts d'àudio externes, per connectar un lector MP3 o un mòbil, per exemple. Funcionament amb piles o bateria recarregable, sense necessitat de comprar carregador de bateries, ja que el mateix aparell s'entrega amb un carregador. Temps de funcionament amb bateries totalment carregades: 6-8 hores. Alimentació: DC 9 V (6x tipus AA). Lliurat sense piles/bateries recarregables.