L'impacte de les TIC en l'àmbit educatiu de la nostra societat és un tema d'interès per a professionals d'aquest sector, tutors i alumnes en general. I per tant, s'han de tenir unes mesures de prevenció en l'us d'aquestes tecnologies. 

Degut a la nostra experiència amb els centres escolars, veiem que l'eduació s'està adaptant a les noves tecnologies, però trobem una gran mancança de coneixement en el tema de la prevenció i identificació de riscos que poden causar.

És per això, que amb els professionals de Psicodinamic, hem arribat a un acord de col·laboració per tractar precissament aquests temes des de l'àmbit terapèutic. Amb les seves sesions de formació en els centres docents, ensenyen les mesures de prevenció en l'us de les TIC, la identificació de riscos en la privadessa i intimitat tant personal com professional, així com pautes i protocols d'higiene terapèutica per a un bon ús d'aquestes. 

Les seves formacions són especifiques per a cada grup de docents, alumnes o pares, segons la demanda de l'Equip Escolar del centre o de l'AMPA. Sempre amb la finalitat d'educar en els processos de canvi com a una oportunitat d'aprenentatge. 

Aquí us deixem la seva web www.psicodinamic.es i el seu correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. perquè pogueu recaptar més informació o posar-vos en contacte amb ells.