Aquesta Acadèmia d'idiomes ubicada a la provincia de Tarragona va voler anar més enllà a l'hora de realitzar una inversió tecnològica i va decidir instal·lar un monitor interactiu de la marca Promethean. Aquesta solució és apta per aquest tipus de centres educatius ja que s'estalvien els possibles consumibles dels projectors (bombetes) i a més no està limitat per l'alçada del suport del projector (braç) que pot arribar a molestar en instal·lacions amb poca altura.

Aquest dispositiu es composa de dos parts, el monitor propiament i un petit ordinador que fa que la interactivitat sigui possible. A més dipossa d'un sistema Android totalment actualitzable amb la possibilitat de baixar-se moltes apps (aplicacions, jocs...) per millorar l'aprenentatge dels estudiants.

Educa Solucions va realitzar la instal·lació del monitor amb un suport de peu motoritzat amb el qual poden pujar o baixar el monitor segons l'alçada del professor. Una vegada acabat el muntatge, es va realitzar una petita formació per explicar els quatre punts bàsics de funcionament.

La satisfacció per les dues parts va ser molt positiva, ja que creiem que serà la tendència de l'escoles a curt termini.