L'escola Surís de Cornellà de Llobregat va tornar a confiar en la nostra empresa per realitzar una instal·lació de Megafonia amb timbre musical per poder treure el clàssic i estrident timbre que tenien a l'escola. Després de fer varies propostes, van escollir el pack complert que incloia altaveus interiors, exteriors, amplificador, reproductor de missatges (timbre musical) i micro amb "ding dong" per poder realitzar avissos de veu.

Com es habitual a les nostres instal·lacions, es van muntar equips de la marca Monacor que tenen una bona relació qualitat/preu, utilitzant a la part interior altaveus de doble via (tipus canó) i trompetes de 30W a la part exterior.

D'aquesta manera, l'escola disposa d'un sistema molt versàtil, independent i configurable que permet codificar les hores d'entrada i sortida amb la música que més agradi en aquell moment (utilitzant arxius mp3).

Acabes les feines i després de fer les proves pertinents, el sistema va quedar totalment operatiu i amb molt bona sonoritat.