Aquesta escola de La Garriga va contactar amb la nostra empresa perquè volien reparar el sistema de megafonia que tenien al centre, després de fer una primera revisió el nostre técnic va determinar que l'amplificador estava defectuós i que per això no sonava res pels altaveus. 

Una vegada acceptada la proposta, es va optar per treure tot el sistema antic i posar un nou amplificador de la marca Monacor amb 4 zones diferenciades (primaria, infantil, gimnàs i pati). A més es van afegir dos altaveus per poder cubrir dos passadissos i es va tirar una linea independent al despatx on posteriorment instal·laran la ràdio de l'escola. 

Aquesta feina es va rematar instal·lant un dispositiu de gestió de missatges sonors per poder aconseguir tenir un timbre musical totalment configurable gràcies a la petita aplicació instal·lada a qualsevol ordinador de la xarxa, d'aquesta manera es podran gestionar les músiques i la programació horaria. Aquest component es totalment autònom i permet reproduïr fil musical.

Al finalitzar les feines, es va realitzar una petita explicació del funcionament i vam deixar la instal·lació totalment operativa.