L'escola Josep Baltà i Elias de Vilafranca del Penedès va contactar amb la nostra empresa perquè volia donar un salt qualitatiu a les seves aules i dotar-les de dispositius innovadors com son els monitors interactius Promethean.

En aquesta ocasió es va realitzar una instal·lació fixa, col·locant els dispositius a la paret de les aules amb una alçada adequada pels alumnes d'aquell curs. La idea és que els alumnes puguin arribar perfectament per poder treballar i interactuar amb el monitor, d'aquesta manera utilitzant les aplicacions existents poden aprendre mentres juguen. 

Aquest monitor interactiu porta un sistema Android incorporat amb una gran disponibilitat de recursos existents com poden ser les App's. És un sistema molt versàtil, amb una qualitat immillorable i a un preu bastant acceptable degut a la nova versió I-Series. També existeix la possibilitat de connectar, a la part davantera, un portàtil i utilitzar el monitor com una pissarra interactiva convencional.

A més a més, aquesta escola va aprofitar una promoció que incluia una formació extensa de 2 hores del funcionament del dispositiu. Una vegada acabades les feines, la satisfacció per les dues parts va ser mot satisfactoria.