L'empresa Creditback va contactar amb nosaltres perquè volien muntar un sistema de videoconferència per la sala de reunions. Educa Solucions va revisar l'espai i es va decidir per aquesta solució composta d'un monitor Samsung de 49", un dispositiu tipus webcam amb micro incorporat de la marca Logitech i un ordinador NUC.

Amb aquesta composició, l'ordinador NUC és l'encarregat de mostrar la imatge al monitor mitjançant una connexió HDMI i la webcam Logitech l'utilitzaran per poder realitzar trucades mitjançant Skype o qualsevol altre programa. En un principi aquest dispositiu està pensat per anar a sobre de la taula, però el client no volia cables pel mig de la sala, per tant es va optar per colocar unes esquadretes a sobre del monitor per suportar-lo. 

La webcam Logitech és un component molt versàtil ja que porta un comandament a distància per poder controlar la lent, es a dir, pots moure-la de dreta a esquerra i de dalt a baix. A més pots realitzar un zoom i porta detector de cares fins a 4 persones. El seu micro es omnidireccional i molt potent, per tenir una qualitat acceptable a l'hora de parlar des de qualsevol punt de la sala.

En definitiva, la solució aportada per la nostra empresa va cumplir les expectatives del nostre client.